• Bez kašķēšanās vārīts plovs - gards.

Zemesriekstu – kondensētā piena kūka „Gotiņa”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • 1 1/2 tases grauzdētu zemesriekstu
  • 1 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 1/2 bundžiņas kondensētā piena
  • 500 g sviesta (300 g mīklai uz 200 g krēmam)
  • 200 g šokolādes (vai pāris ēdamkarotes kakao pulvera)
  1. Zemesriekstus sasmalcina un pievieno saputotām olām ar cukuru.
  2. Tad pievieno 3 ēdamkarotes kondensētā piena, miltus, cepamo pulveri un 300 g sviesta.
  3. Visu sakuļ ar elektrisko putotāju viendabīgā masā un ieklāj 22 cm lielā kūkas formā, cep 10 - 15 minūtes 200°C temperatūrā.
  4. Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ mīkstinātu sviestu un kondensēto pienu, tad pievieno sarīvētu šokolādi.
  5. Krēmu pārziež pār atdzesēto biskvītu un dekorējam pēc sirds patikas!
  6. Kūku novieto sausā un vēsā vietā uz nakti. Nav ieteicams likt ledusskapī.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
10167 reizes

,,,,