• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Zemeņu torte ar putukrējumu


Foto: tofuparty.wordpress.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 10 olas
  • 10 ēdamkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 5 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • vanilīns

Pildījumam un rotājumam:

  • 2 glāzes putukrējuma
  • 3-4 ēdamkarotes cukura
  • vanilīns
  • 700 g zemeņu
  • 1 glāze zemeņu želejas
  1. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus sakuļ ar 5 ēdamkarotēm cukura, pievieno vanilīnu. 
  2. Olu baltumus puto ar atlikušo cukuru, kopā ar izsijātiem miltiem pievieno olu dzeltenumiem. 
  3. Sagatavotā tortes veidnē cep atsevišķi divas ripas.  
  4. Atdzisušas pilda ar putukrējumu (saputo saldo krējumu ar cukuru un vanilīnu) un daļu mazliet saspaidītu ogu. 
  5. Torti pārliek ar zemenēm, pārlej ar recēt sākušu želeju. 
  6. Tortes malas rotā ar putukrējumu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2647 reizes

,,