• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Zemeņu torte


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1/2 glāze cukura
  • 200 g sviesta
  • 150 g miltu
  • 300 g zemenes
  • 100 g vaniļas cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 100 g skābā krējuma
  • 100 g šokolādes skaidiņu
  1. Miltus izsijā un sajauc ar sviestu, cepamo pulveri un cukuru viendabīgā masā. 
  2. Tad visu rūpīgi saputo ar elektrisko putotāju.
  3. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
  4. Liek cepties 180°C temperatūrā 30 minūtes. Cepšanās laikā nevirināt krāsns durvis, lai mīkla nenosēstos.
  5. Gatavo biskvītu atdzesē un horizontāli sadala 2 kārtās.
  6. Plānāko kārtu, ja vēlaties, piesūcina ar zemeņu sulu.
  7. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu, skābo krējumu un cukuru viendabīgā masā.
  8. Ar krēmu pārklāj pamata biskvītu un pārklāj pāri otru biskvīta kārtu.
  9. Atlikušo krēma daudzumu pārklāj pār kūkas virsmu un sāniem.
  10. Dekorē ar zemenēm un šokolādes skaidiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4159 reizes

,,,,,