• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Zefīra torte


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 kg zefīra
  • 1 bundžiņa iebiezināta piena
  • 200 g sviesta
  • 1,5 citronu
  • cukurs
  1. Nomazgātu citronu samaļ gaļasmašīnā, atdalot vispirms sēkliņas.
  2. Ar mikseri saputo iebiezināto pienu, citrona masu un sviestu.
  3. Zefīrus sagriež uz pusēm.
  4. Tortes formā liek zefīru kārtu, kuru pārsmērē ar citrona krēmu.
  5. Pēc tam atkal liek zefīra kārtu un atkal krēma kārtu, un tā tik ilgi, kamēr izlikti visi zefīri.
  6. Visu torti pārsmērē ar krēmu. Rotā ar sacukurotām citrona šķēlītēm.
  7. Gatavu torti liek ledusskapī uz vismaz 30 - 40 minūtēm.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4533 reizes

,,,