• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Zefīra – skābā krējuma krēms tortēm un kūkām


Foto: allwomens.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g rozā zefīru
  • 200 g trekna skābā krējuma
  • 100 g saldkrējuma sviesta
  1. Zefīrus sagriež nelielos gabaliņos un izkausē mikroviļņu krāsnī maksimālā jaudā 2 - 3 minūtes.
  2. Atsevišķā traukā izkausē ar sviestu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  3. Izkausēto zefīru sajauc ar skābo krējumu un saputo ar elektrisko putotāju minimālā ātrumā.
  4. Pēc minūtes ilgas putošanas masai pievieno izkausēto sviestu, nepārtraucot putošanu.
  5. Kā tikko krēms kļūst viendabīga, putošanu pārtrauc un krēmu ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
  6. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citem konditorejas izstrādājumiem. 
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5701 reizes

,,,,,