• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Viegli pagatavojams biskvīts tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 5 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • vaniļas cukurs
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai.
  2. Olas, cukuru un vaniļas cukuru saputo ar elektrisko putotāju ar maksimālu jaudu aptuveni 5 - 10 minūtes.
  3. Tad pievieno izsijātus miltus un rūpīgi iecilā tos masā.
  4. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
  5. Liek cepties 170°C temperatūrā 25 - 30 minūtes, tad 150°C temperatūrā 25 - 30 minūtes.
  6. Gatavo biskvītu atdzesē un ļauj tam atpūsties aptuveni 6 - 8 stundas.
  7. Var dekorēt ar kādu sev vēlamu krēmu vai citu pildījumu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
8578 reizes

,,,