• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Viegla skābā krējuma kūciņa


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g sviesta
  • 2 glāzes cukura
  • 500 g skābā krējuma
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 g vaniļas cukura
  • šokolādes skaidiņas
  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un cukuru.
  2. Pievieno skābo krējumu un kuļ līdz cukurs pilnībā izkusis.
  3. Iegūto masu sadala uz pusēmVienai no pusēm pievieno vaniļas cukuru.
  4. Otrai pusei pievieno miltus un cepamo pulveri, ieklāj kūkas formā un cep 180°C temperatūrā 40 minūtes.
  5. Kad biskvīts gatavs, atdzesē to un horizontāli sagriež 2 - 3 kārtās.
  6. Starp kārtām pārklāj vaniļas krēmu un virskārtu pārklāj ar rīvētu šokolādi.
  7. Kūku ievieto ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
9824 reizes

,,,