• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Vegāniskā šokolādes kūka ar avokado krēmu un ogām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 360 g valriekstu
  • 60 g kakao pulvera
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 170 g vīģu

Glazūrai:

  • 60 g dateļu
  • 60 ml agaves nektāra
  • 120 g avokado
  • 30 g kakao pulvera

Pildījumam un dekorēšanai:

  • 120 g svaigu/saldētu aveņu
  • 120 g citu ogu
  1. Riekstus, sāli un kakao pulveri sajauc virtuves kombainā, pievieno vīģes un visu sajauc viendabīgā masā.
  2. Sadala mīklu 2 daļās, ietin pārtikas plēvē un ievieto ledusskapī līdz būs nepieciešama.
  3. Glazūra: Atkaulotas dateles, sīrupu un avokado sasmalcina virtuves kombainā viendabīgā masā.
  4. Pievieno kakao pulveri un turpina maisīt.
  5. Kūkas formā, kas pārklāta ar cepamo papīru, ieklāj pirmo mīklas kārtu, rūpīgi piespiež.
  6. Pārklāj ar dažām ēdamkarotēm ogu un klāj otru mīklas kārtu pāri.
  7. Noņem kūkas formai malas un pārklāj kūkas virsmu ar glazūru.
  8. Ievieto ledusskapī uz 1 - 2 stundām un dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4424 reizes

,,,,,,,,,