• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Vārītais ķiršu krēms tortēm un kūkām


Foto: vkusnyblog.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 100 g saldkrējuma sviesta
  • 200 ml ķiršu sulas
  • 6 olas
  • 100 ml citronu sulas (svaigi spiestas)
  • 200 g cukura
  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas viendabīgā masā.
  2. Sviestu izkausē un tad atdzesē.
  3. Sajauc ķiršu un citronu sulu, pievieno olas un izkausēto sviestu.
  4. Tad pievieno cukuru un rūpīgi samaisa (ja vēlaties, varat pievienot arī nedaudz kanēļa vai vaniļas cukura).
  5. Masu ieliek ūdens peldē un nelielā temperatūrā karsē līdz izveidojas, krēmveidīga, bieza konsistence. Nedrīkst uzvārīt!
  6. Krēmu atdzesē uz izmanto tortu, kūku vai konditorejas izstrādājumu pildīšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5210 reizes

,,,,,