• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Valriekstu torte ar biezpiena krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 glāzes miltu
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 150 g cukura
  • 2 olas
  • 1/4 tējkarotes sodas
  • 1 glāze valriekstu
  • 250 ml skābā krējuma
  • 200 g biezpiena
  • 100 g pūdercukura
  1. Mīkstinātu sviestu sajauc ar cukuru, olām un ar elektrisko putotāju visu sakuļ.
  2. Pievieno izsijātus miltus un 1/3 daļu sasmalcinātus valriekstus, sodu - visu rūpīgi samaisa.
  3. Mīklu sadala 3 daļās un katru no tām izrullē un liek cepties ietaukotā cepešpannā 250°C temperatūrā līdz kļūst zeltaini brūni.
  4. Krēms: Virtuves kombainā sajauc biezpienu ar skābo krējumu, pievieno pūdercukuru un 1/3 no atlikušajiem valriekstiem.
  5. Turpina maisīt līdz krēmam viendabīga konsistence.
  6. Iegūto krēmu klāj starp biskvītiem un tortes virsmu, rotā ar atlikušajiem valriekstiem.
  7. Pirms pasniegšanas ievietot ledusskapī.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3203 reizes

,,,,,