• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Universāls skābā krējuma – iebiezinātā piena krēms


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g skābā krējuma (30 % )
  • 250 g iebiezinātā piena
  1. Šī ir ļoti laba recepte kūku pildījumiem. Pateicoties krēma konsistencei, tas padarīs vēl gardāku jebkuru kūku, pat vienkāršu baltmaizes sķēli.
  2. Skābo krējumu un iebiezināto pienu saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā, gaisīgā masā. Ja nepieciešams pievienojot cukuru.
  3. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.
  4. Kā arī kā papildinājumu augļiem, citiem saldajiem ēdieniem.
  5. Padoms - iepildiet šo krēmu trauciņos vai formiņās, sasldējiet un sanāks ideāls saldējums!
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
10657 reizes

,,,,,