• Ūdens - vienīgais gudro dzēriens.

Trīs veidu biskvītu torte ar riekstiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g skābā krējuma
  • 250 g cukura
  • 300 g miltu
  • 3 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 ēdamkarote magoņu sēklu
  • nedaudz valriekstu
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 700 g skābā krējuma
  • 150 g cukura
  • kausēta šokolāde (dekorēšanai)
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, tad pievieno skābo krējumu. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri.
  2. Mīklu sadala 3 daļās. Pirmai daļai pievieno 2 ēdamkarotes kakao pulver un riekstus, otrai daļai pievieno tikai 2 ēdamkarotes kakao pulvera, trešai - magoņu sēklas. 
  3. Katru kārtu liek cepties 180°C temperatūrā 15 minūtes.
  4. Krēms: Skābo krējumu sajauc ar cukuru, līdz cukurs pilnībā izkusis.
  5. Pamata kārtu (ar riekstiem) pārziež ar krēmu, tad klāj magoņu sēklu biskvītu, kuru arī pārziež ar krēmu.
  6. Trešo biskvītu sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa pār kūku un pārlej ar atlikušo krēma daudzumu.
  7. Dekorē ar kausētu šokolādi un ievieto ledusskapī uz 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1868 reizes

,,,,,