• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Torte „Zilais putniņš”


Foto: vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 glāzes miltu
  • 4 olas
  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 150 g margarīna
  • 300 g melleņu
  • 5 ēdamkarotes pūdercukura
  1. Olu dzeltenumus saputo ar 5 ēdamkarotēm cukura, pievieno margarīnu, miltus un kārtīgi samaisa.
  2. Gatavu mīklu liek formā un novieto aukstā vietā uz 10 minūtēm.
  3. Pa to laiku mellenes sajauc ar 3 ēdamkarotēm cukura, noliek pastāvēt.
  4. Biskvītu izcep 180°C temperatūrā līdz tas ir skaisti dzeltens.
  5. Neizņemot to no cepeškrāsns, uz tā klāj melleņu - cukura masu.
  6. Olas baltumu saputo stingrās putās ar pūdercukuru un ar to pārklāj tortes virsmu un vēl cep 30 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3243 reizes

,,