• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Torte „Tropiskā”


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Sastāvdaļas mīklai:

  • 1 glāze piena
  • 2 glāzes cukura
  • 3 glāzes kviešu milti
  • 1 paciņas vaniļas cukurs
  • 3 vistu olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera

Sastāvdaļas krēmam:

  • 250 ml salda krējuma
  • 1 glāze cukura
  • 250 ml skāba krējuma
  • 250 ml jogurta
  1. Tā kā šī ir torte uz ātru roku, tad te nav nekādu stingru pagatavošanas noteikumu. 
  2. Kādā secībā notiek visas darbības, to katrs nosaka pats, kā ērtāk.
  3. Vienīgais padoms - cepamo pulveri iejauc mīklā, bet olas puto ar cukuru ar miksera palīdzību.
  4. Visas pārējās sastāvdaļas sajauc vienu ar otru, lai iegūtu samērā šķidru mīklu.
  5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai un liek torti cepties apaļā tortes formā līdz pilnīgai gatavībai.
  6. Tad biskvītu atdzesē un sagriež divās plāksnēs.
  7. Abas plāksnes bagātīgi apsmērē ar krēmu. Virsmu izrotā kā vēlās. 
  8. Var ar rīvētu šokolādi vai ievārījumu, vai svaigām ogām, vai ar kokosriekstu skaidiņām, vai ar glazūru.
  9. Krēmam: kārtīgi saputo krējumu ar cukuru, pēc tam pielej jogurtu.
  10. Atsevišķi saputo saldo krējumu, pēc tam abas masas savieno kopā.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1693 reizes

,,