• Ūdens - vienīgais gudro dzēriens.

Torte – Deserts


Foto: vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 - 3 olas (atkarībā no lieluma)
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze krējuma
  • 1/2 glāze cukura (vai pēc gaumes)
  • 1 paciņa želatīna
  • vaniļa - pēc garšas
  • 2 banāni
  • 2 kivi
  • 1 paciņa želejas ar kivi garšu
  • Indijas rieksti - pēc gaumes
  1. Olas sakuļ ar cukuru un pamazām pievieno miltus, samaisa līdz viendabīgai masai un izcep biskvītu 2 cm biezumā.
  2. Krējumu sakuļ ar cukuru. Želatīnu uzbriedina un izkausē, saskaņā ar instrukciju uz paciņas. 
  3. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un pievieno krējumam.
  4. Banānus sagriež plānās ripiņās un pārlej ar krējuma - želatīna krēmu.
  5. Ja biskvīts ir lielāks par tortes trauku, tad to izgriež vajadzīgajā lielumā.
  6. Uz biskvīta liek banānus ar krēmu. No biskvīta atgriezumiem var izveidot apmalīti, saliekot tos tortei apkārt pa perimetru.
  7. Kivi sagriež aplīšos un aplej ar pagatavoto želeju no paciņas ar kivi garšu.
  8. Riekstus sasmalcina, bet dažus no tiem atstāj veselus.
  9. Banānu kārtu pārkaisa ar sasmalcinātajiem riekstiem. Pa virsu liek kivi želejā un veselus riekstus. Ātro torti liek ledusskapī.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2180 reizes

,