• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Torte „Bruņurupucis”


Foto: kak-vkusno.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 1,5 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sodas
  • 6 olas

Glazūrai:

  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 50 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes piena
  • Krēmam:
  • 200 g sviesta
  • 2 glāzes skāba krējuma
  • 1 glāze cukura
  1. Olas saputo ar cukuru, līdz cukurs ir izkusis.
  2. Pievieno 2 ēdamkarotes kakao, miltus un sodu. Samaisa.
  3. Pagatavo glazūru. Cukura sajauc ar kakao, pienu, pievieno sviestu, samaisa. 
  4. Liek uz lēnas uguns un karsē masu līdz kefīra konsistencei.
  5. Gatavo krēmu. Sviestu sajauc ar krējumu un cukuru. Saputo.
  6. Cepešplāti ietauko. Ar karotes palīdzību lej mīklu tā, lai veidojas mazas pankūciņas.
  7. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā un cep gatavas.
  8. Visas pankūciņas iemērc krēmā un traukā izkārto tā, lai izveidotos bruņurupucis, ar galvu un kājām.
  9. Bruņurupuci pārlej ar glazūru.
  10. Pirms pasniegšanas ļauj tortei pastāvēt.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1869 reizes

,