• Bez kašķēšanās vārīts plovs - gards.

Torte „Āfrikānis”


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze ievārījuma (jāņogu vai aveņu)
  • 2 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote sodas, dzēsta ar etiķi vai citrona sulu

Sastāvdaļas krēmam:

  • 300 g 30 % krējuma
  • 1 glāze cukura
  1. Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas sajauc (mīklai jābūt bieza krējuma konsistencei).
  2. Tortes formu iesmērē ar augu eļļu bez smaržas un ielej mīklu.
  3. Liek cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā un cep 15 minūtes.
  4. Pēc tam temperatūru samazina līdz 150 °C temperatūrai un cep vēl 15 minūtes.
  5. Torti atdzesē, sadala 2 - 3 biskvītos un apsmērē ar krēmu.
  6. Krēmu pagatavo, saputo krējumu ar cukuru tik ilgi, līdz cukurs pilnībā izkusis.
  7. Tortes virsmu var rotāt ar baltiem zefīriem vai bezē cepumiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1561 reizes

,,,