• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Šokolādes torte „Ezītis”


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 kg cepumu (lieliski derēs krekeri ar magonēm)
  • 0,5 l iebiezināta kondensēta piena (labāk vārīta)
  • 200 g pūdercukura
  • 150 - 200 g skāba krējuma
  • 100 - 150 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 3 - 4 ēdamkarotes magoņu sēklu
  • 3 zemesrieksti šokolādē (ezīša actiņām un deguntiņam)
  • 1 paciņa lobītu saulespuķu sēkliņu
  1. Sasmalcina cepumus līdz pulverveida stāvoklim.
  2. Cepumu pulveri liek traukā, sajauc ar pūdercukuru, kakao, iebiezināto kondensēto pienu, krējumu un mīkstu sviestu (nekausēt).
  3. Ar rokām samīcīt līdz viendabīgai masai un izveidot no tās ezīša figūru, neaizmirstot izveidot ezīša actiņas un deguntiņu.
  4. Gatavo ezīti apviļāt magoņu sēklās, un pēc tam rūpīgi un vienmērīgi sadurt adatiņas no saulespuķu sēkliņām.
  5. Zemesriekstus šokolādē ieliek actiņu vietā un izmanto deguntiņam.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3583 reizes

,,