• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Šokolādes torte „Bounty” ar mannu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 250 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes piena
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera

Pildījumam:

  • 500 ml piena
  • 6 ēdamkarotes mannas graudu
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g kokosriekstu skaidiņu

Glazūrai:

  • 200 g piena šokolādes
  1. Izkausē sviestu un sajauc visas mīklai nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Iegūto mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar cepamo papīru un nedaudz ietaukota.
  3. Cep 50 minūtes 175°C temperatūrā.
  4. Gatavo biskvītu horizontāli sagriež 2 kārtās.
  5. Krēms: Nelielā katliņā ielej pienu un, kad tas sāk vārīties pievieno mannas graudus.
  6. Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un cukuru, tad pievieno mannas putru, kokosriekstu skaidiņas un samaisa viendabīgā masā.
  7. Krēmu pārklāj starp biskvītiem un kūkas virsmu, bet izkausētu šokolādi pārklāj pār virsējās krēma kārtas
  8. Ievieto kūku ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3332 reizes

,,,,