• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Šokolādes torte ar iebiezinātā piena krēmu


Foto: kuhnya.info

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 3 olas
  • 120 g cukura
  • 150 g trekna krējuma
  • vaniļas cukurs
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 150 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera

Krēmam:

  • 200 g saldā krējuma
  • 200 g iebiezinātā piena
  • 100 g sviesta
  • 1 ēdamkarote ruma
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  1. Biskvīts: Visas sastāvdaļas sastāvdaļas pakāpeniski sajauc viendabīgā masā ar elektrisko putotāju.
  2. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu. Cep 5 - 6 biskvītus 180°C temperatūrā 5 - 6 minūtes.
  3. Krēms: 100 g iebiezinātā piena saputo ar saldo krējumu, rumu un vaniļas cukuru.
  4. Otrus 100 g iebiezinātā piena saputo ar sviestu un uzmanīgi savieno ar otru iebiezinātā piena masu līdz viendabīgai konsistencei.
  5. Krēmu klāj starp katru biskvītu un tortes virsmu. Dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2786 reizes

,,,,,,,