• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Šokolādes torte ar iebiezinātā piena krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

1 glāze = 250 ml
Biskvītam:

  • 4 olas
  • 1 1/2 glāze krējuma
  • 1 glāze piena
  • 2/3 glāze sviesta (izkausēta)
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 10 g cepamā pulvera
  • 3 glāze miltu
  • 1 paciņa vaniļas cukura

Krēmam:

  • 1 bundža kondensētā piena
  • 180 g sviesta
  • 100 g piena šokolādes
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Pakāpeniski pievieno pienu un izkausētu sviestu.
  3. Izsijātus miltus sajauc kopā ar kakao pulveri un porcijvedīgi pievieno piena masai. Nepārtraukti putojot ar elektrisko putotāju.
  4. Mīklu ieklāj viegli ietaukotā kūkas formā un cep 180°C temperatūra 50 - 60 minūtes.
  5. Krēms: Ar elektrsko putotāju saputo sviestu un iebiezināto pienu, pakāpeniski pievieno kausētu piena šokolādi.
  6. Gatavo biskvītu atdzesē, horizontāli sagriež 3 kārtās 9 var arī 4) un katru pārziez ar krēmu.
  7. Torti dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4874 reizes

,,,,,,,