• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Šokolādes torte ar „Ferrero Rocher” un „Nutella” krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 5 lielas olas
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 1,75 tases lazdu riekstu
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 200 g nesālīta sviesta, istabas temperatūrā
  • 280 g tumšās šokolādes
  • 7 ēdamkarotes „Nutella” šokolādes krēma
  • 200-220 g vafeles, sasmalcinātas
  • 10 „Ferrero Rocher” konfektes
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru.
  2. Sajauc miltus, kakao un cepamo pulveri, pievieno nedaudz sasmalcinātus riekstus.
  3. Trīs piegājienos pievieno miltu maisījumu saputotajām olām, pēc katras pievienošanas reizes rūpīgi samaisot.
  4. Kūkas formu nedaudz ietauko ar sviestu un ieklaj tajā mīklu, liek cepties 175°C temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
  5. Šokolādi izkausē mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  6. Sajauc atdzesēto šokolādi ar pirms tam saputotu sviestu un „Nutella” krēmu līdz viendabīgai masai.
  7. Gatavo biskvītu horizontāli sagriež 2 - 3 slāņos.
  8. Katru kārtu pārklāj ar krēmu, pārkaisa ar vafeļu drupatām.
  9. Tortes virskārtu un malas pārziež ar atlikušo krēmu un dekorē ar vafeles drupatām, sasmalcinātiem riekstiem un „Ferrero Rocher” konfektēm.
  10. Pirms pasniegšanas kūku atdzesē ledusskapī vismaz 1 - 2 stundas.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3542 reizes

,,,,