• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Šokolādes siera kūka ar mellenēm


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 1/2 glāze šokolādes cepumu (sasmalcinātu)
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 220 g krēmsiera
  • 1 glāze cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 220 g rūgtās šokolādes
  • 4 olas
  • 1/2 glāze melleņu
  • pūdercukurs
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C temperatūrai.
  2. Šokolādes cepumus sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā un ieklāj kūkas formā.
  3. Liek cepties aptuveni 10 minūtes.
  4. Ar elektrisko putotāju saputo krēmsieru, cukuru, miltus, vaniļas cukuru viendabīgā masā.
  5. Tad pievieno ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausētu rūgto šokolādi un rūpīgi samaisa.
  6. Masai pievieno olas un visu rūpīgi saputo.
  7. Pildījumu pārklāj pār cepumu pamatni un liek cepties 55 - 60 minūtes.
  8. Kūku dekorē ar pūdercukuru un mellenēm. Ievieto to ledusskapī uz 4 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5892 reizes

,,,,,,