• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Šokolādes kūka no kefīra


Foto: kushaem-vkusno.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g kefīra
  • 1 tase cukura
  • 2 ola
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 400 g skābā krējuma
  • 1 tase cukura
  • 200 g sviesta
  1. Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju sakuļ olas, augu eļļu un kefīru.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc visu sauso - miltus, cukuru, sodu un kakao.
  3. Sauso sastāvdaļu maisījumam pievieno sakultās olas un labi samaisa.
  4. Iegūto mīklu ielek ietaukotā formā un cep 50 minūtes 170 - 200°C temperatūrā.
  5. Kad biskvīts izcepies, atdzesē to un sagriež horizontāli 3 daļās.
  6. Katru kārtu pārklāj ar krēmu, liek vienu virs otras, apkaisa ar šokolādi un riekstiem.
  7. Krēmam: Izkausē sviestu.
  8. Sajauc to ar krējumu un cukuru, labi sakuļ.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7913 reizes

,,,