• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Šokolādes kūka ar zemenēm un piparmētrām


Foto: eda.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g tumšās šokolādes
  • 150 g saldkrējuma sviesta
  • 50 g miltu
  • 140 g cukura
  • 1 tējkarote vanilīna cukura
  • 3 olas
  • 500 g zemeņu
  • svaiga piparmētra (pēc garšas)
  1. Sajauc miltus ar cukuru, pakāpeniski pievieno olas  un visu ar elektrisko putotāju saputo.
  2. Šokolādi izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī un pievieno miltu masai.
  3. Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
  4. Liek cepties 180°C temperatūrā 15 minūtes.
  5. Zemenes sagriež vairākās daļās un izklāj pār kūkas virsmu.
  6. Ja vēlaties vart dekorēt ar kausētu šokolādi un piparmētru lapiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
748 reizes

,,,,,,