• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Šokolādes kūka 10 minūtēs


Foto: lucy-homecake.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 100 g sviests
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 100 g cukurs
  • 3 olas
  • 100 g milti
  • 2 tējkarotes brendija
  • 1 tējkarote cepamā pulvera (vai dzēstās soda)

Krēmam:

  • 1 ola
  • 1/2 tase pūdercukurs
  • 100 g mīksta sviesta
  • Vaniļas krēmam:
  • vanilīns
  • Šokolādes krēmam:
  • 1/2 tāfelītes šokolādes (kausēta)
  • 1/2 šokolādes tāfelītes rotāšanai 
  1. Sviestu un šokolādes gabaliņus kausēt mikroviļņu krāsnī 2 minūtes.
  2. 100 g cukura sakult ar 3 olām.
  3. Pievienot miltus, cepamo pulveri, brendiju un izkausētu šokolādi un sviestu. Mīklu labi samaisīt.
  4. Cept mikroviļņu krāsnī 7 minūtes.
  5. Kamēr biskvīts cepas, gatavojam krēmu - vienu olu putojam ar pūdercukuru, sajaucam ar mīkstu sviestu un pievienojam vanilīnu vai kausētu šokolādi, atkarībā no tā kādu krēmu vēlamies pagatavot.
  6. Biskvītam ļaujam atdzist, tad to sagriežam gareniski 4 vai 5 daļās, smērējam krēmu un apkaisām to ar šokolādes gabaliņiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
17186 reizes

,,