• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Šokolādes krēms tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 ml 30% saldā krējuma
  • 200 g tumšās šokolādes
  • 50 g sviesta

 

  1. Nelielā katliņā uzsilda saldo krējumu un pievieno šokolādes gabaliņus.
  2. Karsē un nepārtraukti maisa līdz šokolāde pilnībā izkususi un masa ir viendabīga.
  3. Tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu sviestu un labi samaisa.
  4. Noņem no karstuma un atdzesē. Tad ar elektrisko putotāju to saputo.
  5. Krēmu var izmantot dažādām tortēm un kūkām, konditorejas izstrādājumiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
24112 reizes

,,,