• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Šokolādes krēms – krēms tortēm un kūkām


Foto: wallpaperscraft.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g vārīta krēma
  • 500 g saldā krējuma (35%)
  • 50 g pūdercukura
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 30 g "Rīgas Melnais balzāms"
  1. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Mikserī sakaļ saldo krējumu ar pūdercukuru.
  2. Putukrējumam pievieno iepriekš pagatavotu vārīto krēmu.
  3. Turpinot maisīšanu, masai pievieno izkausētu šokolādi pēc garšas un kārtīgi sajauc.
  4. Pievieno "Rīgas Melno balzāmu".
  5. Balzāma vietā var izmantot arī tumšo rumu, vai kādu citu stiprināto liķieri.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4253 reizes

,,