• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Šokolādes – ķiršu torte ar saldo krējumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 270 g miltu
  • 6 olas
  • 2 tējkarotes dzeramās sodas
  • 200 g sviesta
  • 300 g cukura
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 800 g saldā krējuma
  • 500 g saldētu ķiršu

Piesūcināšanai:

  • 100 g ķiršu liķiera
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru.
  2. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, dzeramo sodu un kakao pulveri.
  3. Tad pievieno izkausētu sviestu un rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
  4. Iegūto mīklu sadala 2 vienādās daļās un ieklāj 2 kūkas formās, kas pārklātas ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  5. Cep 180°C temperatūrā 15 - 25 minūtes.
  6. Kad biskvīti gatavi, katru horizontāli sagriež 2 kārtās (kopā jābūt 4 kārtām).
  7. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un cukuru.
  8. Nedaudz putukrējuma un ķiršu noliek maliņa - dekorēšanai.
  9. Saldētos ķiršu pārlej ar ķiršu liķieri.
  10. Putukrējumu un ķiršus klāj pār katru biskvītu.
  11. Tortes virsmu dekorē ar atlikušo putukrējumu, ķiršiem un šokolādes skaidiņām.
  12. Ievieto torti ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4384 reizes

,,,,,