• Sapratis to, ka par uzturu vecumā kļūst gudrība, tad jauns būdams dari tā, lai vecumā nepaliktu bez uztura.

Šokolādes – ķiršu torte ar „Philadelphia” siera krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 1 1/4 glāzes miltu
  • 1/3 glāzes kakao pulvera
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • šķipsniņa sāls
  • 115 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze piena
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • 1/2 tējkarote vaniļas cukura

Krēmam:

  • 250 g „Philadelphia” siera
  • 115 g sviesta
  • 1/2 glāze skābā krējuma
  • 1 glāze pūdercukura
  • 1/2 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 1 bundža konservētu ķiršu

 

  1. Miltus, kakao pulveri un sāli sajauc. Sviestu izkausē un samaisa ar siltu pienu, pievieno etiķi un vaniļas cukuru.
  2. Tad piena masai pievieno miltu maisījumu un samaisa viendabīgā masā.
  3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai. Divas kūku formas pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Mīklu ieklāj divas kūku formās un cp uzkarsētajā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.
  5. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un „Philadelphia” sieru, pieveno skābo krējumu, vaniļas ekstraktu un pūdercukuru, visu saputo viendabīgā masā.
  6. Gatavos biskvītus atdzesē 10 minūtes formās, tad izņem no tām un atdzesē pilnībā.
  7. 1/2 krēma pārklāj pār pamata biskvītu, izklāj ķiršus un pārklāj pāri otru biskvītu.
  8. Atlikušo krēma daudzumu un ķiršus pārklāj arī pār otru biskvītu un ievieto torti ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2619 reizes

,,,,,,,