• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Šokolādes – ķiršu torte ar biezpiena krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 100 g šokolādes
  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 4 olas
  • 150 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 300 g biezpiena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 300 g ķiršu
  • 1/4 tējkarotes sāls
  1. Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
  2. 2 olas un 1/3 cukura sakuļ, pievieno sāli un vaniļas cukuru.
  3. Biezpienu sajauc ar atlikušo cukuru un olām, sakuļ ar elektrisko putotāju.
  4. Saputotajām olām ar cukur pievieno izkausēto šokolādi ar sviestu.
  5. Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, visu rūpīgi samaisa.
  6. Kūkas formu pārklāj ar cepamo papīru, nedaudz ietauko un ieklāj 1/3 daļu mīklas.
  7. Pārklāj ar 1/2 biezpiena masas un izkārto 150 g ķiršus.
  8. Tad atkal klāj pāri mīklu, atlikušo biezpiena masu un ķiršus, torti nobeidz ar atlikušo mīklas kārtu.
  9. Liek cepties 180°C temperatūrā aptuveni 50 - 60 minūtes.
  10. Pasniedz atdzesētu vai atdzesētu līdz istabas temperatūrai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7021 reizes

,,,,