• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Šokolādes – ķiršu pīrāgs ar biezpienu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • 250 g biezpiena
  • 400 g ķiršu (bez kauliņiem)
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • kanēlis
  • sviests (formas ieziešanai)
  1. Biezpienu, cukuru, olas rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
  2. Tad pievieno miltus, kakao pulveri un kanēli.
  3. Dzeramos sodu dzēš etiķī vai citrona sulā un pievieno mīklai.
  4. Tad mīklai pievieno atkaulotus ķiršus un visu samaisa viendabīgā masā.
  5. Mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  6. Liek cepties 180°C temperatūrā 30 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1476 reizes

,,,,