• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Šokolādes – iebiezinātā piena torte „Karro”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olas
  • 1 1/2 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 ēdamkarote brendija (pēc izvēles)
  • 1 glāze miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1/2 tējkarote kanēļa
  • 1/2 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 glāze riekstu
  • 100 g žāvētu plūmju

Krēms:

  • 1 bundžiņa vārīta kondensētā piena
  • 150 g salkrējuma sviesta
  1. Riekstus smalki sasmalcina, plūmes sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Ar elektrisko putotaju saputo olas un cukuru, pievieno brendiju, medu, sasmalcinātos riekstus un plūmes.
  3. Atsevišķā traukā sajauc miltus ar kakao pulveri, kanēli un cepamo pulveri. Pievieno olu masai.
  4. Visu rūpīgi samaisa un ieklāj 2 kūkas formās, kas pārklātas ar viegli ietaukotu cepamo papīru. Var cept arī vienā formā, pēc tam sagriežot biskvītu horizontali uz pusēm.
  5. Cep 180°C temperatūra 20 - 30 minūtes.
  6. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo kondensēto pienu ar sviestu viendabīgā masā.
  7. Krēmu klāj starp biskvītiem un tortes malām. Virsmu dekorē ar kausētu šokolādi vai jebko citu pēc pašu gaumes.
  8. Pirms pasniegšanas ievieto ledusskapī uz 2 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4424 reizes

,,,,,,