• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Šokolādes – biezpiena deserts


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 40 g želatīna
  • 2 glāzes piena
  • 500 g biezpiena
  • 400 g skābā krējuma
  • 3/4 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  1. Želatīnu pārlej ar pienu un atstāj uzbriest. Tad liek to kausēties uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, un pievieno vaniļas cukuru. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Biezpienu sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi.
  3. Atdzesēto želatīna masu sajauc ar skābo krējumu un pievieno biezpienam.
  4. Biezpiena masu sadala divās daļās, vienai no tām pievienojot kakao pulveri.
  5. Kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi, ieklāj tajā vienu no masām un ievieto ledusskapī uz 20 minūtēm.
  6. Kad pirmā kārta sacietē, pārklāj ar otru masu un ievieto to ledusskapī uz nakti.
  7. Pasniedz sagrieztu kvadrātiņos, ar augļiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3414 reizes

,,,,,,,