• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Šokolādes – biezpiena deserts ar samazinātu tauku saturu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 400 g liesa biezpiena
  • 100 g vājpiena
  • 20 g medus
  • 15 g želatīna
  • 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
  • 50 g kakao pulvera
  1. Želatīnu pārlej ar glāzi ūdens un atstāj uzbriest 30 minūtes. 
  2. Tad, ja būs nepieciešams, nolej ūdeni no želatīna un liek to nelielā katliņā karsēties.
  3. Pievieno pienu, biezpienu, kakao pulveri un medu. Visu rūpīgi samaisa ar blenderi vai elektrisko putotāju viendabīga masā.
  4. Masu iepilda sevis izvēlētajā formā un ievieto ledusskapī līdz sastingst.
  5. Dekorē pēc pašu gaumes un pasniedz ar svaigiem augļiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6027 reizes

,,,,,,