• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Šokolādes – banānu kūka ar saldo krējumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 1/2 bundža kondensētā piena
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • 2 olas
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1 1/2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 500 ml saldā krējuma
  • pūdercukurs (pēc garšas)
  • 1 paciņa putukrējuma stindzinātāja
  • 3 - 5 banāni
  1. Sajauc miltus ar dzeramo sodu, cukuru un kakao pulveri.
  2. Pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu, olas un skābo krējumu.
  3. Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā un ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Cep 180°C temperatūrā 15 - 25 minūtes.
  5. Gatavo biskvītu atdzesē.
  6. Banānus nomizo un sagriež gareniski uz pusēm. Izkārto pār atdzesēto biskvītu.
  7. Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru un putukrējuma stindzinātāju.
  8. Pārklāj to pār banāniem un dekorē pēc pašu gaumes.
  9. Ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4074 reizes

,,,,,,,