• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Smilšu cepumu – biezpiena tiramisu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g smilšu mīklas cepumu
  • 200 g vājpiena biezpiena
  • 100 g skābā krējuma
  • 50 g cukura
  • 1 tējkarote kafijas
  • vaniļas cukurs
  • kakao pulveris
  1. Virtuves kombainā sajauc biezpienu, skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru viendabīgā masā.
  2. Atsevisķi pagatavo kafiju, atdzesē to istabas temperatūrā.
  3. Smilšu cepumus izmērcē kafijā un klāj sevis izvēlētā kūkas formā pamata slāni.
  4. Tad pārklāj to ar krēmu, izkārto izmērcētus cepumus. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas.
  5. Dekorē ar kakao pulveri un ievieto ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3145 reizes

,,,,,