• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Skābā krējuma torte


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 3 glāze miltu
  • 3/4 glāzes cukura
  • 1/4 tējkarotes dzeramās sodas
  • 1/4 tējkarotes sāls

Krēmam:

  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1/2 glāze cukura
  • 1/2 tējkarote vaniļas cukura
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 240°C temperatūrai un ietauko cepeškrāsn plātis ar augu eļļu vai sviestu.
  2. Dziļā bļodā sajauc skābo krējumu, cukuru un sāli.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus, sodu un sāk mīklu mīcīt.
  4. Iegūto mīklu sadala četrās līdzīgās daļās un katru rūpīgi izrullē un liek cepties, aptuveni 10 - 15 minūtes.
  5. Krēmam: Ar elektrisko putotāju sakuļ krējumu, cukuru un vaniļas cukuru.
  6. Iegūto krēmu klāj starp katru biskvītu, bet trešai biskvīta kārtai pārklāj gan virspusi, gan malas.
  7. Ceturto biskvītu smalki sadrupina un pārklāj pār torti.
  8. Dekorē pēc savas gaumes - ar augļiem, ogām, utt.
  9. Ievieto ledusskapi uz apmēram 3-4 stundām.
  10. Kad torte būs savilkusies ar krējumu, tā būs ļoti maiga un mutē kūstoša.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
9933 reizes

,,