• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Skābā krējuma – persiku kūka ar smilšu mīklu


Foto: eda.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g konservētu persiku
  • 200 g skābā krējuma (25 %)
  • 100 g brūnā cukura
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • 300 g miltu
  • 1 olu dzeltenums
  • 120 g margarīna
  • šķipsniņa sāls
  1. Dziļā bļodā miltus, margarīnu un cukuru savieno viendabīgā masā.
  2. Pievieno sāli un olas dzeltenumu, rūpīgi samaisa un pievieno 3 - 4 ēdamkarotes auksta ūdens.
  3. Mīklu ietin pārtikas plēvē un ievieto ledusskapī uz 30 - 35 minūtēm.
  4. Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju saputo olas, skābo krējumu, brūno cukuru un ēdamkaroti miltu.
  5. Koservētos persikus izklāj uz virtuves papīra dvieļa, lai nosusinātu un sagriež 4 daļās.
  6. Mīklu izņem no ledusskapja un izrullē uz virsmas, kas pārkaisīta ar miltiem.
  7. Izrullēto mīklu ieklāj kūkas formā, kas viegli ietaukota. Ieklāj mīklu, veidojot augstas maliņas.
  8. Tad izkārto persikus un pārlej visu ar krēmu.
  9. Liek cepties 190°C temperatūrā 30 - 35 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1072 reizes

,,,,