• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Skābā krējuma – medus torte „Anna”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 glāzes miltu
  • 100 g sviesta
  • 90 g medus
  • 500 g skābā krējuma
  • 100 g lazdu riekstu (jebkuri citi)
  • 1 ola
  • 2 1/2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • augļi (dekorēšanai)
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un 2 glāzes cukura, šķipsniņu sāls. Tad pievieno medu, sviestu un turpina putot.
  2. Pievieno 2 ēdamkarotes skābā krējuma, cepamo pulveri un miltus - visu labi samīca.
  3. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj gatavo mīklu.
  4. Cep 3 biskvītus 180°C temperatūrā 6 minūtes.
  5. Krēms: Ar elektrisko putotāju sapoto skābo krējumu un 1/2 glāzi cukura.
  6. Pēc vēlēšanās var pievienot arī vaniļas cukuru.
  7. Krēmu klāj starp biskvītiem un tortes virsmu.
  8. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem un augļu šķēlītēm, ja vēlaties.
  9. Torti ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2925 reizes

,,,,