• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Skābā krējuma biskvīts


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 440 g cukura
  • 400 g skābā krējuma
  • 4 olas
  • 300 g margarīna
  • 30 g cepamā pulvera
  • 520 g miltu
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru gaisīgā masā.
  2. Pakāpeniski pievieno skābo krējumu un margarīnu, rūpīgi samaisa.
  3. Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, visu samaisa viendabīgā masā.
  4. Mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  5. Liek cepties 150 - 180°C temperatūrā 1 stundu (pirmās 20 minūtes nedrīkst atvērt cepeškrāsns durvis!).
  6. Gatavo biskvītu atdzesē un pilda ar dažādiem krēmiem, ogām, augļiem kā vien vēlaties.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7279 reizes

,,,