• Jāēd, lai dzīvotu, nevis jādzīvo, lai ēstu

Selgas cepumu šokolādes kūciņa


Foto: Kristīne Jukša

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • Selgas cepumi
  • biezpiens
  • cukurs
  • vaniļas cukurs
  • piens
  • skābs ievārījums
  • saldais krējums
  • šokolāde
  1. Biezpienu ņem tik daudz cik daudz kūciņas grib pagatavot un tad liek klāt cukuru, vaniļas cukuru, saldo krējumu visu kārtīgi samaisa.
  2. Tad katru selgas cepumu mērc pienā un liek kārtām
  3. 1 kārta - cepums+biezpiens
  4. 2 kārta - cepums+ ievārījums
  5. 3 kārta - cepums+biezpiens
  6. 4 kārta - cepums+ izkausēta šokolāde

Gatavs. un tā taisa katru atsevišķi, var arī vienu lielu taisīt tas cepumi jāliek klāt viens otram blīvi. 

Receptes atotore: Kristīne Jukša

Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2278 reizes

,