• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

„Selgas” cepumu – biezpiena deserts


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 400 g biezpiena
  • 500 g skābā krējuma
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 40 g želatīna
  • 1/2 paciņa „Selgas” cepumu
  • 2/3 glāzes cukura
  1. Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un atstāj uzbriest.
  2. Blenderī sajauc cukuru ar biezpienu un krējumu.
  3. Uzbriedināto želatīnu sajauc ar 5 ēdamkarotēm piena un nelielā katliņā uzkarsē to. 
  4. Tad pievieno to biezpiena masai un labi visu samaisa, sadala 3 daļās.
  5. Vienu no daļām sajauc ar kakao pulveri, otru ar sasmalcinātiem cepumiem.
  6. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi un kārtās, pa 2 ēdamkarotēm, klāj visas biezpiena masas.
  7. Ievieto ledusskapī uz 6 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
8316 reizes

,,,,