-
700 g biezpiena
-
jebkuri augļi (persiki, banāni, nektarīni, ogas, utt.)
-
150 g sukādes
-
3 - 4 ēdamkarotes medus
-
2 ēdamkarotes kakao pulvera
-
100 g lazdu riekstu pusītes
-
kanēlis (pēc izvēles)
|
|
-
Biezpienu izlaiž caur sietu vai sasmaslcina virtuves kombainā.
-
Pievieno medu un rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
-
Sevis izvēlētu kūkas formu vai stikla trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ieklāj tajā daļu biezpiena masas.
-
Augļus nomazgā, nomizo, ja nepieciešams, un sagriež nelielos kubiņos. Pārkaisa pār biezpiena masu un pārklāj ar atlikušo biezpiena masu.
-
Virsmu nolīdzina ar lāpstiņas vai karotes palīdzību un ievieto saldētavā uz 4 - 5 stundām.
-
Pēc noteiktā laika kūku izņem no saldētavas un ievieto lielākā traukā ar verdošu ūdeni uz 1 minūti.
-
Tad apgriež kūkas formu otrādi un izgāž kūku uz servējamā šķīvja. Noņem pārtikas plēvi.
-
Kūkas virsmu pārkaisa ar kakao pulveri, kanēli, lazdu riekstiem un sukādēm.
|