• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Rulete ar zemesriekstu halvu un skābo krējumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 130 g miltu
  • 130 g cukura
  • 4 olas

Pildījums:

  • 200 g zemesriekstu halvas
  • 100 g skābā krējuma
  • 150 g tumšās šokolādes
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru līdz masas daudzums palielinās aptuveni 3 reizes.
  2. Tad masai pakāpeniski pievieno miltus un rūpīgi samaisa.
  3. Mīkli ieklāj 20 x 30 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Cep 200°C temperatūrā 15 - 20 minūtes.
  5. Gatavo biskvītu apgāž otrādi uz tīra virtuves dvieļa un ātri, bet rūpīgi noņem cepamo papīru.
  6. Tad biskvītu sarullē ruletē un tad atrullē (šī darbība jāveic, lai vēlāk rullējot, biskvīts nesalūztu).
  7. Krēms: Virtuves kombainā sasmalcina halvu un sajauc ar skābo krējumu.
  8. Krēmu pārklāj pār biskvītu un rūpīgi sarullē.
  9. Šokolādi izkausē un pārlej pār ruletes virsmu.
  10. Ruleti ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1592 reizes

,,,,,,,