• Jauna ēdiena atklājums sniedz vairāk cilvēciskas laimes nekā jaunas zvaigznes atklāšana.

Rulete ar skābo krējumu un ogām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 4 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 100 g cukura
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 3 ēdamkarotes trekna skābā krējuma
  • 100 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • 2 ēdamkarotes jebkuru ogu
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri.
  2. Visu saputo viendabīgā masā un ieklāj cepešpannā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  3. Cep 180°C temperatūrā 15 minūtes.
  4. Nedaudz mitru virtuves dvieli izklāj uz līdzenas virsmas un uzliek uz tā gatavo biskvītu ar apakšpusi uz augšu.
  5. Uzmanīgi noņem cepamo papīru un biskvītu atdzesē.
  6. Krēms: Visas sastāvdaļas saputo ar elektrisko putotāju.
  7. Atdzesēto biskvītu sarullē rullī, atstāj uz 10 minūtēm un tad atrullē.
  8. Rūpīgi pārklāj ar krēmu un atkal prātīgi aizrullē.
  9. Dekorē ruleti ar pāri palikušo krēmu, šokolādes skaidiņām vai jeb ko citu, pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4731 reizes

,,,,,