• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Riekstu torte


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g sviesta
  • 1 paciņa cepumu
  • 1 glāze sasmalcinātu valriekstu
  • 1/2 glāzes cukura
  • 0,5 kg mazu zefīru
  • 1 ēdamkarote kakao
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru.
  2. Cepumus salauž mazos gabaliņos un sajauc ar riekstiem un sviesta masu.
  3. Traukā klāj plānā kārtā zefīrus, pēc tam cepumu - sviesta masu. Un tādā veidā veido vēl 2 kārtas.
  4. Torti liek ledusskapī.
  5. Lai torti izrotātu, ņem tīru papīra lapu tortes lielumā un izgriež vēlamo zīmējumu - lapiņas, puķītes vai ko citu.
  6. Uzmanīgi liek lapu uz tortes un pārkaisa ar kakao pulveri.
  7. Papīra lapu noņem un torti liek ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai.
  8. Gatavu torti var pārklāt arī ar glazūru un pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.
  9. Var rotāt ar apelsīnu vai ābolu šķēlītēm.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2773 reizes

,,