• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Riekstu – magoņu – šokolādes kvadrātiņi


Foto: ichkoche.at

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 250 g sviesta
  • 250 g cukura
  • 8 olu dzeltenumu
  • 8 olu baltumu
  • 250 g magoņu sēklu
  • 50 g rīvmaizes
  • 150 g riekstu-rīvētu
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • ievārījums

Šokolādes glazūrai:

  • 125 ml saldā krējuma
  • 115 g šokolāde
  1. Sviestu,vaniļu un olas dzeltenumus labi saputo.
  2. Magones, rīvmaizi un riekstus sajauc un iemaisa olu dzeltenumu masā.
  3. Saputo olu baltumus un uzmanīgi iecilā šajā masā.
  4. Mīklu izklāj uz ietaukotas un ar miltiem pārkaisītas plāts.
  5. Cep 180°C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
  6. Atdzesēto biskvītu pārgriež uz pusēm un pārziež ar ievārījumu.
  7. Saliek puses kopā,sagriež porciju gabaliņos - kvadrātos.
  8. Pārklāj ar šokolādes glazūru.
  9. Šokolādes glazūra: Uzkarsē saldo krējumu un to karstu pārlej šokolādes gabaliņiem, līdz tie izkūst. Labi izmaisa.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1426 reizes

Skatītākās receptes:

,,,,,