• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Riekstu – iebiezinātā piena kūka „Lāčuks”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 olas
  • 200 g maltu valriekstu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 80 g cukura

Krēms:

  • 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
  • 100 g sviesta
  • 100 g kausētas šokolādes
  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas un cukuru, pievieno sasmalcinātos riekstus un rūpīgi samaisa.
  2. Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un pārkaisa ar miltiem.
  3. Mīklu ieklāj sagatavotajā kūkas formā un liek cepties 180°C temperatūrā 5 - 10 minūtes.
  4. Krēms: Visas nepieciešamās sastāvdaļas sajuac viendabīgā masā un pārklāj pār nedaudz atdzesētu biskvītu.
  5. Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4638 reizes

,,,,,,