• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

„Rafaello” torte


Foto: ichkoche.at

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 gatava biskvīta ripa
  • 500 g jogurta (dabiskā)
  • 175 g cukura
  • 250 ml saldā krējuma
  • 8 ēdamkarotes kokosa skaidiņu
  • 9 plāksnes želatīna
  • 16 „Rafaello” konfektes
  1. Jogurtu un cukuru samaisa. Sagatavo želatīnu atbilstoši lietošanas norādījumiem un gatavu iejauc šajā masā.
  2. Putukrējumu saputo un iecilā jogurta masā.
  3. Biskvītu sagriež šķērsām divās ripās,pārziež ar krēmu vienmērīgā slānī.
  4. Pārklāj ar otru biskvīta ripu ,to arī pārziež ar krēmu,un arī  kūku visapkārt apziež ar krēmu.
  5. Pārkaisa ar kokosa skaidiņām un dekorē ar „Raffaello” konfektēm.
  6. Gatavo „Raffaello” kūku ledusskapī labi atdzesē.
  7. Ieteikums - „Rafaello” kūka ir brīnišķīga vasaras torte,kurai varat izmantot arī gatavās ogas.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3295 reizes

,,,,,